Ultieme gids: Apple iPhone 5S Aanschaffen

U wilt een iPhone 5S kopen en u bent op zoek naar informatie, specs of misschien wel een goedkoop iPhone 5S abonnement? Dan bent u op het juiste adres. Op onze site kunt u alles vinden omtrent de nieuwste iPhone 5S. Een iPhone 5S kopen kan ook via deze website. Op de pagina iPhone 5s abonnement kunt u alle iphone 5s abonnementen vergelijken ten opzichte van elkaar. Op de pagina iPhone 5 los toestel vindt u de goedkoopste losse toestel prijzen.

iPhone 5 informatie

Ontwerp
De iPhone 5S handhaaft de stijlvolle look van de vorige generatie Apple smartphones en wordt geleverd in nieuwe kleuren zoals goud, grijs en zilver . Het ontwerp bestaat uit metaal aan de buitenzijde en heeft veel van dezelfde esthetiek die de iPhone 5 zo’n populair maakte.

Snelheid / Processor
De iPhone 5S overklast de concurrentie met haar A7 processor met 64 – bit architectuur . De iPhone 5s is de eerste telefoon met 64 – bit . Verder heeft de telefoon ook een nieuwe M7 bewegings-chip die zorgt voor een betere ervaring met wandel-en fitness-apps .

Scherm
De iPhone 5s wordt geleverd met exact hetzelfde display als die van de iPhone 5 . Het scherm heeft een 1136 x 640 pixel resolutie bij 326ppi en beschikt over uitstekende kleuren en detail .

iPhone scherm
Camera

De camera op de iPhone 5S heeft dezelfde hoeveelheid megapixels als de 5C en 5 maar heeft een aantal nieuwe functies zoals True Tone Flash,  Auto Image Stabilization en Burst-modus .

Nieuwe functies
De iPhone 5S bevat ook de nieuwe vingerafdruk sensor, die kan worden gevonden onder home-knop van het apparaat . Het introduceert TouchID om Apple-fans goed te beschermen voor de komende jaren tegen diefstal en onbevoegde gebruikers.

Conclusie
De iPhone 5S heeft zichzelf weer overtroffen. De iPhone 5s behoort tot de top 3 toestellen van het moment en is erg snel. Ben jij op zoek naar een high end toestel met een mooie look en feel die wel een paar jaartjes mee kan dan is de iPhone 5s jouw toestel. Je kan ook een iPhone 6 kopen als je een nieuwe model wilt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *